Геокад93

Геокад-93 е една от най-големите фирми за геодезия в България. Освен трасиране, заснемане и проектиране, нашата фирма се занимава с лазерно 3D сканиране, ортофото заснемане с дрон, а от 2015 насам е оторизиран дистрибутор за България на продуктите на Geomax AG.

GeoMax, както Leica, Novatel и много други компании  са част от семейството на HEXAGON и предлага пълен набор от инструменти, както за геодезията, така и за строителството. Компанията инвестира повече от 10% от приходите си за разработване на нови технологии и софтуери, за да задоволи нуждите на всичките си клиенти максимално бързо и точно.  Геомакс може да се похвали с представителства в над 100 държави в целия свят, като този брой расте с всеки изминал ден.

Разработки на нови продукти се извършват в Швейцария , като целта да се оптимизира и улесни процеса на работа на клиентите. Софтуерите са направени изключително гъвкави, за да са в крак със световните пазари, като осигуряват възможност за използване на всички видове мобилни устройства, независимо дали става дума за ANDROID или iOS.

За компанията работят повече от 15 000 високо квалифицирани служители в над 40 държави.Като тенденцията е боят им да  расте.

СЕРТИФИКАТИ

© Copyright 2017 Geocad93